SNEUPERS.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS ADVERTENTIE
Zoek in 1804 advertenties

Barnsteen Ketting Baby

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op dinsdag 23 januari 2018  |  Verloopt op maandag 23 april 2018
492 keer bekeken
Zoom in
 ADVERTEERDER
Naam
Ekobebe
Land
Nederland
Woonplaats
Riga
Website
Bekijk alle
advertenties van Ekobebe
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
opleiding braintrainer
 INFORMATIE
Type
Te Koop
 
 OMSCHRIJVING

Barnsteen Ketting Baby

Onze barnsteen sieraden worden door een meester in het ambervak geproduceerd en door ons persoonlijk afgehaald en geselecteerd. Deze familie houdt die zich sinds vele generaties bezig met het vervaardigen van ambersieraden voor groot en klein. Alle barnstenen sieraden in ons assortiment zijn uitsluitend van echte zonstralende Baltische barnstenen.

De ontsteking remmende en therapeutische eigenschappen van barnsteen wordt ook door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend. Barnsteen is een mooi en echt appart sieraad om te dragen en wordt tevens gebruikt tegen aandoeningen van de longen en luchtwegen, zoals astma en verkoudheid. Het heeft een verwarmende werking.

Barnsteen, ook wel amber genoemd is een fossiele hars van prehistorische naaldbomen. Deze hars is tientallen miljoenen jaren geleden uit de bomen gedropen en daarna versteend. Het is geen steen, het voelt ook niet koud aan en het is heel licht te dragen.

Meer info onder: www.ekobebe.nl
Advertenties


Gratis advertenties plaatsen op Sneupers.nl

Met 10214 gebruikers, 1804 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneupers.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en plaats gratis advertenties voor je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneupers.nl.
Sneupers.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg) schade die voortvloeit uit geplaatste advertenties.
De pagina die je nu bezoekt maakt deel uit van de vernieuwde versie van Sneupers.nl. Het is mogelijk dat deze website nog niet alle gewenste functionaliteiten biedt.
Sneupers.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit fouten in deze vernieuwde versie.