SNEUPERS.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS ADVERTENTIE
Zoek in 1804 advertenties

Bruidsmake-up, metamorfoses, fotoshoots, workshops visagie in Limburg!

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zaterdag 27 januari 2018  |  Verloopt op vrijdag 27 april 2018
660 keer bekeken
Zoom inSlide-show
 ADVERTEERDER
Naam
katinkajarabik
Land
Nederland
Telefoon
06-48031929
Woonplaats
Sittard
Website
Bekijk alle
advertenties van katinkajarabik
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
opleiding braintrainer
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
6133VS
Plaats
Sittard
Provincie
NL - Limburg
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Bruidsmake-up, metamorfoses, fotoshoots, workshops visagie in Limburg!

Freelance, ervaren visagiste uit Limburg is gespecialiseerd in:
* Bruidsmake-up, feestmake-up, galamake-up
* Metamorfoses en fotomake-up
* Naturel, beauty en extreem make-up
* Workshops visagie- persoonlijk make-up advies
* Kleuren analyses en stijlanalyses- advies op het gebied van kleding en styling

Bij een bruidsmake-up hoort ook een proefmake-up zodat mogelijkheden en wensen op elkaar afgestemd zijn. Ik kom bij de bruid thuis zodat zij van alle gemakken is voorzien. Ik kan naast de bruid ook andere belangrijke bruiloftgasten opmaken.

Uiteraard ben ik ook inzetbaar als visagiste/styliste bij fotoshoots; mijn ervaring is hierin zeer ruim. Ik ben zeer veelzijdig in mijn werk als visagiste; ik werk van zeer naturel tot extreme make-up. Samen met de fotograaf begeleid ik modellen die graag een goed portfolio willen opbouwen, maar ik kan ook metamorfoses neerzetten omdat total make-overs helemaal hot zijn op dit moment! Leuk als cadeau te krijgen of te geven.

Ik geef workshops visagie in de vorm van persoonlijk make-up advies. Wil je weten hoe je het beste kunt opmaken en welke kleuren het beste bij je passen? Wil je weten wat de laatste trends zijn op het gebied van make-up? Of wil je een leuk dagje uit plannen? Deze workshop is geschikt als privé les maar ook te boeken in groepen. Denk eens aan een cadeau, een vriendinnen dag of vrijgezellen fuif.

Tenslotte voer ik ook kleuren analyses en stijlanalyses uit! Ik kan dus ook advies geven voor je kleding keuze, je accessoires, je meest geschikte kleuren, styling en imago.

Ik werk samen met meerdere, vaste fotografen in een hecht team. Goede visagie en fotografie maken uw dag compleet. Met deze fotografen ben ik samen te boeken voor fotoshoots, bruiloften, evenementen en feesten. Dus heb jij een bijzondere gelegenheid, ga je trouwen of wil je een ander verrassen met een fotoshoot en visagie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer weten? Neem eens een kijkje op mijn website en vraag naar de offerte!
Advertenties


Gratis advertenties plaatsen op Sneupers.nl

Met 10214 gebruikers, 1804 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneupers.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en plaats gratis advertenties voor je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneupers.nl.
Sneupers.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg) schade die voortvloeit uit geplaatste advertenties.
De pagina die je nu bezoekt maakt deel uit van de vernieuwde versie van Sneupers.nl. Het is mogelijk dat deze website nog niet alle gewenste functionaliteiten biedt.
Sneupers.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit fouten in deze vernieuwde versie.