SNEUPERS.NL Inloggen  |   Registreren  |   Help + FAQ      
PLAATS ADVERTENTIE
Zoek in 1804 advertenties

Bruidsmake-up, metamorfoses, workshops visagie aangeboden

Deel deze advertentie op
 Geplaatst op zaterdag 27 januari 2018  |  Verloopt op vrijdag 27 april 2018
922 keer bekeken
Zoom inSlide-show
 ADVERTEERDER
Naam
katinkajarabik
Land
Nederland
Telefoon
06-48031929
Woonplaats
Sittard
Website
Bekijk alle
advertenties van katinkajarabik
Stuur naar vriend(in)Dien klacht inPrint advertentie
  
opleiding braintrainer
 INFORMATIE
Type
Aangeboden
Prijs-Optie
Overeen te komen
Postcode
6133VS
Plaats
Sittard
Provincie
NL - Limburg
Land
Nederland
 OMSCHRIJVING

Bruidsmake-up, metamorfoses, workshops visagie aangeboden

Ik ben een freelance visagiste uit Limburg (Sittard) en ben gespecialiseerd in bruidsmake-up, galamake-up en feestmake-up. Ik kom bij de bruid thuis zodat u van alle gemakken bent voorzien. Ik werk met exclusieve, hoogwaardige make-up zodat u verzekerd bent van een uitstekende bruidsmake-up! Voorafgaand doe ik ook een proefmake-up bij de bruid zodat wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar zijn afgestemd. Naast de bruid kan ik andere belangrijke bruiloftsgasten opmaken en hen voorzien van een mooie feestmake-up. Daarnaast ben ik ook inzetbaar als visagiste bij fotoshoots in samenwerking met mijn vaste fotografen voor een model portfolio of een metamorfose. Uiteraard kan ik ook advies geven op het gebied van kleuren en styling. Samen met de fotograaf wordt u goed begeleid zodat u kunt rekenen op uitstekende foto's, ik kan u mijn vaste fotografen van harte aanbevelen voor een bruidsreportage of fotoshoot aangezien ik reeds lange tijd met hen samenwerk in een hecht team. Dus naast bruidsmake-up, feestmake-up, galamake-up doe ik ook naturel, beauty en extreem make-up naar wens en ben ik te boeken voor fotoshoots met visagie in geheel Limburg, het aangrenzend deel van Brabant, België en Duitsland. Vraag voor meer info en neem eens een kijkje op mijn website!
Advertenties


Gratis advertenties plaatsen op Sneupers.nl

Met 10214 gebruikers, 1804 advertenties en meer dan 1 miljoen hits per maand is Sneupers.nl dè snel groeiende gratis advertentiesite.
Advertenties plaatsen - zelfs met een gratis link naar je site mèt mini-afbeelding - èn met Google-Map is in alle rubrieken gratis.
Je kunt tot 10 foto's bij je advertentie laten zien!

Ook gratis adverteren? Schrijf je in en plaats gratis advertenties voor je tweedehands- en nieuwe spullen, producten of dienst op onze vernieuwde marktplaats Sneupers.nl.
Sneupers.nl is nimmer aansprakelijk voor (gevolg) schade die voortvloeit uit geplaatste advertenties.
De pagina die je nu bezoekt maakt deel uit van de vernieuwde versie van Sneupers.nl. Het is mogelijk dat deze website nog niet alle gewenste functionaliteiten biedt.
Sneupers.nl is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit fouten in deze vernieuwde versie.